Imagine de fundal Activitati

Articol

Maraton 2022

Publicat in Servicii de Prim Ajutor

16 Februarie 2023

Imagine de fundal Articol

Organizației noastre i s-a conferit din nou sarcina de a asigura primul ajutor, alături de serviciile de intervenție în caz de urgență, în cadrul ediției din 2022 a maratonului București. 

Pentru cursa populară din 8 octombrie și-au oferit sprijinul 15 voluntari, în timp ce aproximativ 50 de voluntari au fost dispuși de-a lungul circuitului oficial de 42 de km, pe 9 octombrie. Aceștia au acoperit porțiunile-cheie ale traseelor de alergare, pentru a putea răspunde eficient incidentelor medicale - și au avut de asemenea prilejul de a-i îndruma și de a le oferi susținere morală celor 15 mii de participanți la competiție. 

Desfășurat în fiecare an începând din 2008, "Bucharest Marathon" este unul din evenimentele sportive majore din capitală; în aceeași măsură, este și o platformă pentru susținerea cauzelor sociale, o fracțiune din taxa de înscriere revenind organizațiilor partenere angajate în astfel de activități caritabile - motiv în plus să fim onorați că am putut contribui la acest demers. 

Mulțumiri voluntarilor pentru efortul depus către succesul acestui eveniment, și sperăm că a fost o experiență memorabilă!

 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.