Imagine de fundal Activitati

Voluntariat Crucea Rosie

Ce reprezinta pentru noi voluntariatul?

Ne mână dorința și bucuria de a aduce contribuții durabile comunității din care facem parte. Onorând o îndelungată tradiție de efort și atenție umanitară, suntem activi într-un număr considerabil de inițiative îndreptate spre binele public: [programe educaționale în școli, proiecte sociale și strângeri de fonduri pentru categoriile defavorizate, campanii de informare pe teme legate de sănătatea populației, cursuri pentru formarea aptitudinilor de intervenție în anumite situații dificile, și multe altele].

Pentru noi și pentru toți cei care ar dori să devină parte a colectivului nostru, este oportunitatea de a ne întâlni cu nevoile celor din jurul nostru și de a ne implica în rezolvarea lor. Oportunitatea de a deprinde aptitudini noi și atitudini noi. Nu în ultimul rând, oportunitatea de a face cunoștință și de a colabora cu mulți oameni calzi, în compasiune față de semenii lor și dedicați ideii de a ajuta.

Dacă ați dori să vă alăturați demersurilor noastre/ să aflați mai multe despre demersurile noastre, ne puteti suna la numarul afisat pe website.

de voluntari activi

Voluntari Iconita

Vrei sa devii voluntar? E simplu! Contacteaza-ne si programeaza o intalnire la sediul nostru!