Imagine de fundal Activitati

Voluntariat Crucea Roșie

Ce reprezintă pentru noi voluntariatul?

Ne mână dorința și bucuria de a aduce contribuții durabile comunității din care facem parte. Onorând o îndelungată tradiție de efort și atenție umanitară, suntem activi într-un număr considerabil de inițiative îndreptate spre binele public: programe educaționale în școli, proiecte sociale și strângeri de fonduri pentru categoriile defavorizate, campanii de informare pe teme legate de sănătatea populației, cursuri pentru formarea aptitudinilor de intervenție în anumite situații dificile și multe altele.

Pentru noi și pentru toți cei care ar dori să devină parte a colectivului nostru, este oportunitatea de a ne întâlni cu nevoile celor din jurul nostru și de a ne implica în rezolvarea lor. Oportunitatea de a deprinde aptitudini noi și atitudini noi. Nu în ultimul rând, oportunitatea de a face cunoștință și de a colabora cu mulți oameni calzi, în compasiune față de semenii lor și dedicați ideii de a ajuta.

Dacă ați dori să vă alăturați demersurilor noastre sau să aflați mai multe, ne puteți suna la numărul afișat pe website.

de voluntari activi

Voluntari Iconita

Vrei să devii voluntar? E simplu! Contactează-ne și programează o întâlnire la sediul nostru!

Niciun voluntar al lunii în acest moment.