Imagine de fundal Activitati

Articol

Masă caldă Ucraina

Publicat in Educatie Umanitara

12 Aprilie 2023

Imagine de fundal Articol
Masă caldă Ucraina 2023
 
În manifestare solidară cu victimele conflictului militar din Ucraina, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a inițiat, la trecerea unui an de la începutul ostilităților, o campanie de sprijinire a cetățenilor ucraineni adăpostiți în zona capitalei - mulți dintre ei afectați în continuare de lipsuri considerabile în viața de zi cu zi.
 
Acțiunea s-a desfășurat timp de o lună, începând cu 24 februarie, la Romexpo [și la magazinul social al Crucii Roșii], voluntari ai organizației noastre și ai celorlalte filiale din București lucrând la distribuirea a mii de pachete cu mâncare caldă familiilor numeroase și celor mai dezavantajați dintre refugiați. În colaborare cu noi, echipa de catering de la Stradale a asigurat meniul și necesarul de alimente al fiecărei zile - le mulțumim fără rezerve pentru suportul oferit.
 
În aceeași măsură, sincere felicitări tuturor celor care au fost alături de cetățenii ucraineni în ultimul an; în mod special voluntarilor care, prin deschiderea și perseverența lor în astfel de împrejurări, țin vii cauza originală și valorile umanitare ale Crucii Roșii.

Comentarii (0)

Nu există comentarii.