Imagine de fundal Activitati

Articol

Picnic în familie la Roaba de cultură

Publicat in Servicii de Prim Ajutor

28 Mai 2023

Imagine de fundal Articol
Picnic în familie 2023 (Roaba de cultură)
 
Cei doritori se afle mai multe despre misiunea și proiectele curente ale Crucii Roșii au avut oportunitatea de a ne întreba direct în această sâmbătă, în parcul Herăstrău la "Roaba de cultură"! 
 
Am figurat în cadrul evenimentului "Picnic în Familie" - membri ai organizației Sector 1 au fost prezenți pe durata întregului program, oferind informații despre tot ceea ce presupune activitatea noastră: demersurile sociale și educaționale, campaniile de informare pe care le desfășurăm, pregătirile și cursurile pe care le susținem periodic, precum și moduri în care puteți sprijini cauza noastră și comunitatea mai largă. Pentru cei interesați să observe principalele tehnici de acordare a primului-ajutor, voluntari cu experiență au realizat și demonstrații practice, cu explicații suplimentare despre situațiile de urgență cel mai frecvent întâlnite și modul cel mai util de a le răspunde.
 
Ne-am bucurat să facem cunoștință cu cât mai mulți participanți, și sperăm că a fost o experiență memorabilă pentru toată lumea!

 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.