Imagine de fundal Activitati

Articol

DONEAZĂ-NE 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Publicat in Colecta de fonduri

21 Februarie 2023

Imagine de fundal Articol
Multe din programele pe care le susținem ca organizație locală a Crucii Roșii Române presupun eforturi însemnate - cuprinzând nu doar timpul și implicarea voluntarilor, ci și investiții de ordin financiar ori material. 
 
Pentru a asigura continuarea neîntreruptă a activităților filialei, ne bazăm în mare pe campaniile proprii de strângere de fonduri și pe sponsorizări conjuncturale; însă fiecare act de donație ne ajută enorm să ne îndeplinim sarcinile. De aceea, am dori să extindem rugămintea, către toți cei doritori să sprijine cauze sociale sau umanitare, să ia în considerare posibilitatea de a ne dona, sau de a redirecționa 3,5% din impozit către noi!
 
Pe lângă ramura consacrată a asistenței în caz de calamitate sau de război, avem în desfășurare o varietate de proiecte educaționale și sociale:
- cursuri acreditate de prim-ajutor;
- cursuri de pregătire pentru gestiunea dezastrelor;
- campanii pe teme de sănătate a populației;
- banca de alimente pentru familii nevoiașe;
- activități pentru sprijinirea persoanelor în vârstă etc.
În plus, sanitarii noștri sunt adesea activi, alături de serviciile de urgență, la evenimentele sportive sau culturale desfășurate în capitală, gata să intervină prompt în eventualitatea unui incident medical. 
 
 
Suntem recunoscători pentru fiecare contribuție - oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru noi, și ne străduim neîncetat să le transformăm în beneficii nete pentru comunitatea din care facem parte.

Comentarii (0)

Nu există comentarii.